Lifetime Festival 2018

Netherlands

15 - 17 Jun 2018

0 followers
1,504

Overview

15 - 17 Jun 2018
Country
Netherlands
Category
Cross-genre
Visitors
0-10,000

Edit this festival
15 - 17 Jun 2018 385 days remaining
Add another edition

Previous editions

1. Tickets

Stay tuned

2. Travel

Stay tuned

More information

Website
www.mirre.nl
More information
Lifetime Festival GoogleLifetime Festival YouYube

Ouder-Kind workshop

2017-05-25 08:05:34
Ouder-Kind workshop

Zorglandgoed Mirre

2017-05-22 09:30:36
Zorglandgoed Mirre
Wat hebben we genoten! (en de jeugd ook....

Zorglandgoed Mirre | Samenwerken Nederland

2017-05-18 10:14:33
Leuk item over Zorglandgoed Mirre op samenwerkennederland.nl

Zorglandgoed Mirre

2017-05-17 19:07:47
Zorglandgoed Mirre

Ervaar je Essentie

2017-05-15 10:49:09
Ervaar je Essentie
Aankomend weekend een heel mooie workshop met Sjamanca Orna Ralston uit Zwitserland. Er zijn een paar plekjes vrij gekomen. Interesse? Bel 0591-580002 of mail met info@mirre.nl www.mirre.nl/activiteit/workshop/orna-ralston/ervaar-je-essentie.html?id=146

Gezinsweek

2017-05-15 10:46:10
Gezinsweek
Een bijzondere beleving voor ouder en kind! Een week waarin gezinnen hun band met elkaar kunnen herstellen of verdiepen in een liefdevolle, speelse en veilige om- geving voor zowel de kinderen als de ouders. Even echt tijd en aandacht voor jezelf en voor je gezin. Een team van enthousiaste en toegewijde kinder en jeugdbegeleiders staat klaar om jullie daarin te ondersteunen. Tijdens de gezinsweken is er zowel voor de ouders als voor de kinderen een programma. Elk kind of jongere heeft een eigen begeleider, die op Mirre is opgeleid tot kinder- en jeugdbegeleider. De ouders hebben in deze week ook een programma, dat gericht is op het herstel en/of verdieping van het contact met het kind. Dit gebeurt door individuele gesprekken, maar ook door groepswerk en gezinsopstellingen. Voor kinderen en jongeren is er van alles te doen. Er zijn spelactiviteiten, ze kunnen volop knutselen, gaan heerlijk naar buiten in de prachtige natuur en kunnen vrij bewegen op ons terrein. Er wordt kampvuur gemaakt, er zijn sportieve bezigheden zoals paardrijden en er is een kinderdisco. Tijdens de gezinsweek wordt onder andere aandacht besteed aan de periode van zwangerschap en geboorte van het kind. Deze periode kan een grote invloed, niet alleen op het kind, maar ook op de ouder(s) hebben. Door middel van herbeleven van de geboorte in het warme water kunnen jullie hierin samen een nieuwe start maken. Het is ongelooflijk wat voor impact de gezinsweek kan hebben op het dagelijks leven van zowel ouder als kind. Kinderen kunnen weer vrijer leven, drukke kinderen worden rustiger, ouders kunnen gevoelens beter plaatsen, contacten worden verstevigd en verbeterd. Lichamelijke klachten kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Gezinsweek

2017-05-15 08:01:33
Gezinsweek
De gezinsweek is een bijzondere beleving voor ouder en kind! Een week waarin gezinnen hun band met elkaar kunnen herstellen of verdiepen in een liefdevolle, speelse en veilige om- geving voor zowel de kinderen als de ouders. Even echt tijd en aandacht voor jezelf en voor je gezin. Een team van enthousiaste en toegewijde kinder en jeugdbegeleiders staat klaar om jullie daarin te ondersteunen. Tijdens de gezinsweken is er zowel voor de ouders als voor de kinderen een programma. Elk kind of jongere heeft een eigen begeleider, die op Mirre is opgeleid tot kinder- en jeugdbegeleider. De ouders hebben in deze week ook een programma, dat gericht is op het herstel en/of verdieping van het contact met het kind. Dit gebeurt door individuele gesprekken, maar ook door groepswerk en gezinsopstellingen. Voor kinderen en jongeren is er van alles te doen. Er zijn spelactiviteiten, ze kunnen volop knutselen, gaan heerlijk naar buiten in de prachtige natuur en kunnen vrij bewegen op ons terrein. Er wordt kampvuur gemaakt, er zijn sportieve bezigheden zoals paardrijden en er is een kinderdisco. Tijdens de gezinsweek wordt onder andere aandacht besteed aan de periode van zwangerschap en geboorte van het kind. Deze periode kan een grote invloed, niet alleen op het kind, maar ook op de ouder(s) hebben. Door middel van herbeleven van de geboorte in het warme water kunnen jullie hierin samen een nieuwe start maken. Het is ongelooflijk wat voor impact de gezinsweek kan hebben op het dagelijks leven van zowel ouder als kind. Kinderen kunnen weer vrijer leven, drukke kinderen worden rustiger, ouders kunnen gevoelens beter plaatsen, contacten worden verstevigd en verbeterd. Lichamelijke klachten kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Verkorte opleiding Kinder- en Jeugdbegeleider

2017-05-12 17:32:49
Verkorte opleiding Kinder- en Jeugdbegeleider
Over twee weken start de verkorte opleiding Kinder- en Jeugdbegeleider. Heb jij (het eerste jaar van) de opleiding Therapeutisch Begeleider of Effectief Begeleiden gevolgd en vind je het leuk om met kinderen te werken en je eigen kindstukken te ontdekken? Dan ben je van harte welkom voor deze prachtige opleiding!!!

Zorglandgoed Mirre

2017-05-11 10:52:27
Zorglandgoed Mirre

De week van - - RTV Drenthe

2017-04-24 19:16:58
De week van - - RTV Drenthe
Afgelopen vrijdag was Mirre op RTV Drenthe. Veel respect voor Henk en Simone die open en bloot hun verhaal vertellen! www.rtvdrenthe.nl/tv/programma/6/De-week-van/aflevering/21244