AMZAF Young Talent Festival 2017

Netherlands

11 Jul 2015

0 followers
1,414

Overview

11 Jul 2015
Country
Netherlands
Category
Cross-genre
Visitors
0-10,000
Website
www.amzaf.nl
More information
AMZAF Young Talent Festival YouYubeAMZAF Young Talent Festival Flickr

Edit this festival

1. Tickets

Stay tuned

2. Travel

Stay tuned

Timeline Photos

2017-04-26 06:25:09
Timeline Photos

Line up Theater: ArtEZ Foto: Jesper Bongers Studenten van ArtEZ theater blijven geïnspireerd door Anton Tsjechov. En terecht. Want zie maar weer hoe interessant de inhoud is van het stuk 'Een meeuw' dat nu aangegrepen wordt. 'Een meeuw' is een voorstelling over de benodigde erkenning in de relatie tussen ouder en kind. Onsterfelijkheid zoeken in het op de wereld zetten van een nieuwe generatie. De spanning tussen verlangen en vergankelijkheid. Hoe krijg je iets terug wat niet meer van jou is?

Timeline Photos

2017-04-24 06:50:53

Line up Dans: Wolfpack Foto: Wolfpack Wolfpack DanceCrew is een groep waar voor elkaar gezorgd wordt, zowel op als naast het podium. De pack bestaat uit twee groepen, Wolfpack en Young wolves. Biography Wolfpack is ontstaan in 2015 met een groep dansers tussen de 15-21 jaar, met als doel: "met een groep getalenteerde dansers naar wedstrijden toewerken en daarnaast een hecht team vormen". Love is complicated gaat over: Liefde, Complicatie, Tijd, Passie en Emotie. Meteen tijdens haar eerste wedstrijd werd Wolfpack tweede tijdens het 'Shell We Dance' event in Wageningen. Na deze wedstrijd is besloten om door te gaan met de crew en is er ook een tweede groep ontstaan: de Young Wolves. Later won de Wolfpack nog een derde prijs tijdens een wedstrijd van Dance Waves en een tweede prijs tijdens een wedstrijd van UDO. In september 2016 heeft Wolfpack een eigen voorstelling op de planken gezet genaamd 'Secrets of the mirror'. Deze energieke, soms confronterende en ontroerende voorstelling werd bezocht door bijna 200 mensen. In april 2017 zal Wolfpack strijden voor een titel tijdens de finale van UDO. Wolfpack zal tijdens AMZAF met 'Love is Complicated' the stage gaan rocken! Aan Wolfpack wordt leiding gegeven door Johannes Swart en Femke Baas (Swabaa events). Wil je weten wanneer er weer audities worden gehouden stuur dan een mail naar dancecrewwolfpack@gmail.com

Timeline Photos

2017-04-22 06:01:29

Wij zijn morgen aanwezig tijdens de voorronde van Kunstbende Gelderland bij Doornroosje in Nijmegen om talent te scouten.

Timeline Photos

2017-04-21 07:00:39

Line up Klassiek: Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest Het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest (RJSO) is het grootste jeugdorkest van de vereniging. Er zitten 40-50 spelers in, van middelbare scholieren ( 2e/3e klas) tot eerstejaars studenten MBO/HBO/Universiteit. Het RJSO combineert gezelligheid met het maken van prachtige muziek, in een groot orkest, onder leiding van Jim Roodnat. Het RJSO speelt grote symfonische werken, maar ook filmmuziek en popmuziek. Soms worden er jonge talenten uitgenodigd om als solist mee te spelen. Het RJSO geeft ongeveer 5 concerten per jaar en gaat elke 2 jaar op reis! Vaste concerten zijn het Moederdagconcert in De Doelen, het Zomer- en Kerstconcert en Nieuwjaarsconcert. In 2012 speelde het orkest bijvoorbeeld samen met Iris Kroes, winnares van The Voice of Holland.

Timeline Photos

2017-04-19 07:00:42

Line up pop/rock: Gifter Foto: Gifter In het Engelse woordenboek zul je ‘gifter’ niet vinden. Gifter heeft daarom een eigen betekenis gegeven aan het woord. Het gifter-moment is een eyeopener: een heldere ingeving. Zo is de band vijf jaar geleden ook ontstaan in een achtertuin in Oss, waar de bandleden vandaan komen. In de afgelopen jaren heeft Gifter een behoorlijke reis afgelegd. Nadat hun eerste Indierock EP in 2011 uitkwam, verzorgde de band het voorprogramma van enkele acts. Niet alleen werden ze getipt als Next Best Band door music professionals, ook maakten ze deel uit van het Proud of the South programma. Na de release van hun debuutalbum in 2013 en hun tweede EP in 2015 volgde er een clubtour, waar er onder andere met the Twilight Sad en Atlantic Attraction werd gespeeld. Het volgende avontuur was de Waddentoer: een rondreizend festival op de waddeneilanden. Na vijf jaar gesnoept te hebben van heel wat genres is Gifter nu geland bij een moderne vorm van gitaarpop: powerpop. En power heeft het met catchy lijntjes met drums die niemand kan stoppen. Van stadionrock tot Britse Indie.

Timeline Photos

2017-04-17 07:00:03

Line up dj: Coen Leenheer Foto: Richard Broekhuijzen Coen Leenheer, 17 jarige dj en producer, neemt je mee in zomerse sferen. Op beats van percussie naar Spanje, Brazilië en Azië. Zijn passie komt samen in 1 set. Op 15 jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste contract aangeboden. Inmiddels - met twee tracks - met in totaal al 300.000 streams, lukt het hem al aardig om de hele wereld zijn muziek te laten horen. Aan alle kanten kunnen we dus gerust spreken van een wereldse act! Kun jij de weerstand bieden om je niét te laten verleiden tot een exotische trip?

Timeline Photos

2017-04-13 15:05:31

Line up Klassiek: duo Farber Duo Farber van Academie Muzikaal Talent is een nieuw muziekproject dat bekend werd dankzij het programma SuperKids (RTL). Broer en zus Farber, Benjamin van 14 en Aliza van 12, speelden de sterren van de hemel en kregen lovende kritieken. Beiden begonnen op vijfjarige leeftijd met pianolessen bij Janet Leiblum in New York. In 2014 begon Benjamin met saxofoonlessen op het Conservatorium van Amsterdam en na een half jaar werd hij aangenomen op de AMT. Aliza begon met saxofoon in 2015 en vervolgens studeerde ze bij professor Johan van der Linden. Ze volgden masterclasses bij bekende muzikanten en wonnen verschillende internationale concours. Ze spelen zowel solo, samen als met bekende orkesten en op AMZAF zetten ze een spetterende klassieke show neer.

AMZAF Young Talent Festival 2017

2017-04-12 18:09:22

www.facebook.com

AMZAF Young Talent Festival 2017

2017-04-12 18:05:26

www.facebook.com

Timeline Photos

2017-04-10 07:00:37

Line up pop/rock: Djangus De Zeeuwse singer-songwriter Django Boegheim vertaalt verhalen en lessen uit het dagelijkse leven in ingetogen, akoestische nummers. En daar wordt een flinke draai aan gegeven door DJANGUS, bestaande uit gitarist Mart Wijker, bassist Guyon van Vliet en drummer Luc van Dijk. Samen creëren zij een wervelende mix van pop, rock, funk, soul, hip-hop en Gospel. Luister, dans en huiver tijdens de spetterende act van DJANGUS. Deze act wil je niet missen.