Download for Android

Green Beach Festival 2015

1.8 - 2.8 2012, Park beach, Ohird, Macedonia


2 followers 2,881

Feed

Лузер Фест повик: земи албум, спот и настап во Европа!

link 2015-10-08 13:43:45

Лузер Фест повик: земи албум, спот и настап во Европа! Покрај веќе најавените награди, победникот на Лузер Фест 2015 од Bla Bla TV добива и снимање на видео спот! :) Конкурсот за пријавување е отворен до 15. октомври!

ЛУЗЕР ФЕСТ ★ 2015

2015-10-01 13:30:04

ЛУЗЕР ФЕСТ ★ 2015

S.A.R.S. - Praktična žena (Official video)

video 2015-09-22 11:57:57

"Šta bi mi da žena nema" Новото видео на S.A.R.S. со силна порака против насилството врз жените и краток курс за самоодбрана.


ЛУЗЕР ФЕСТ Конкурс ОПЕН !

link 2015-09-16 11:19:40

ЛУЗЕР ФЕСТ Конкурс ОПЕН ! Кризниот штаб со голема насмевка ќе најави и уште неколку настани кои ќе ја направат Таксиратската недела доволно добра да може да се поднесе остатокот од времето до изборната година. ВАС ВЕ ЧЕКАМЕ СО СНИМКИ! Праќајте на lina@password.mk, info@password.mk!

Sektor 909

photo 2015-09-03 17:38:21

Sektor 909

Македонски студент со онлајн кампања собира средства за да учи на колеџот за музика во Бостон -...

link 2015-08-10 14:31:19

Македонски студент со онлајн кампања собира средства за да учи на колеџот за музика во Бостон -... Поддржете го Ѓорѓе во остварувањето на неговиот сон! Донирајте на „Долго време сакав да се префрлам на музичката академија во Скопје, но не го направив тоа, бидејќи моите родители не ја поддржуваа идејата да бидам музичар и мислеа дека никогаш нема да можам да живеам од тоа. За време на моите IT студии имав можност да одам на две платени пракси во странство. По втората пракса во Истанбул, сфатив дека не можам да продолжам така и дека морам да направам нешто“

Password Production updated their cover photo.

photo 2015-08-04 18:31:34

illustration by Jon Klassen

Password Production updated their cover photo.

photo 2015-07-30 13:35:14

Разгледница од Пула :)

Green Beach Festival

photo 2015-07-29 15:41:30

Green Beach Festival

Comments

Share your opinion of this festival

Login to comment


Website octopussy.com.mk Country Macedonia Location Park beach, Ohird Category Dance / Electronic Visitors 0-10,000 Green Beach Festival Wikipedia

Other festivals in this country: Macedonia

Other festivals in this style: Dance / Electronic